Inlenen van Zorgprofessionals

In de zorg zijn de werkdruk, vergrijzing en aanwas van jong talent veelbesproken thema’s. Sicura zorg helpt u bij het werven, selecteren en inzetten van gekwalificeerde en gedreven professionals. Dit is mogelijk in onderaannemersschap waarbij wij u volledig ontzorgen. U kunt ook kiezen voor ondersteuning totdat u huidige vacatures zijn ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan vervanging van langdurige zieken, zwangerschapsverlof of tijdelijke toename van de zorgvraag. 

Wij verbinden vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg. Sicura heeft als doel het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. 

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Detachering

Detacheren is dé oplossing wanneer je op tijdelijke basis zorgpersoneel nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer er een groot project op de planning staat of iemand met zwangerschapsverlof gaat. Sicura Zorf heeft altijd deskundig personeel ter beschikking en voorziet jouw organisatie snel van de beste medewerkers in de zorg, zonder dat je hier zelf naar op zoek hoeft te gaan. Jij vraagt, wij draaien. Wij regelen ervaren zorgpersoneel met een frisse blik, die de nodige ervaring en competenties hebben. En het mooiste van alles? Minder risico. Jij hoeft je geen zorgen te maken over contracten, administratie, ziekteverzuim en salarissen.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar tijdelijke of permanente invulling van openstaande zorgvacatures? Het werven en selecteren van zorgpersoneel voor jouw organisatie is een taak die veel energie en tijd in beslag neemt. Wij nemen de werving en selectie van bekwaam zorgpersoneel graag van je over!  Samen met jou bepalen we de wervingsstrategie en de vereisten waaraan de kandidaat moet voldoen. Wij hebben een eenvoudige, maar effectieve werkwijze bij werving en selectie voor de zorg. Wij zijn jouw partner voor het vervullen van vacatures in de zorg op diverse niveaus.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Scroll to Top